Udrea le taie elanul protestatorilor: 'Se juca din umbră cu destinul nostru'

Elena Udrea le taie elanul protestatarilor care au ieșit în stradă după tragedia de la Club Colectiv.

"Tragedia de la Colective a scos in strada 25.000 de oameni, mai ales tineri, pentru a-si exprima compasiunea, solidaritatea dar si nemultumirea fata de cum arata tara lor astazi urmare a modului cum a fost condusa in ultimii 26 de ani.

Mi-am amintit de Revolutie, un moment istoric in care milioane de oameni au iesit in strada sa schimbe cursul tarii. Am crezut atunci, la 16 ani, ca noi, tinerii care avusesem curajul sa strigam impotriva Regimului, vom fi cei care vor alege drumul Romaniei. Din pacate, Securitatea se juca din umbra cu destinul nostru, in timp ce oamenii mureau impuscati. "Ei", securisti si neocomunisti, stiau exact care este " viitorul ": democratie originala si comunism cu fata umana.

Au avut nevoie de noi doar ca sa il omoare pe Ceausescu, pentru a prelua puterea. Poate de aceea Romania arata astazi asa, pentru ca a pierdut atunci startul. Ma uit la protestul de ieri cu atentia celui care face parte din Sistemul care si-a ajuns limitele, a celui care, tocmai de aceea, stie adevarurile grave despre cum acesta functioneaza si scopul care il anima.

[citeste si]

Ma tem ca si de data aceasta, entuziasmul celor care vor sa schimbe drumul Romaniei, dorinta lor adevarata de a construi o tara in care sa aiba motive sa ramana, vor fi folosite, deturnate de cei care duc o lupta sofisticata de preluare a puterii.

P.S. Cineva se intreba de dimineata la o emisiune radio: "Daca cei de acum pleaca, oare cine o sa vina? Stim noi, cei care am fost in strada cine, sau ne vor fi impusi altii, care sunt de fapt doar "ceilalti"?"", a fost mesajul transmis de Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel