UDREA-GEST. Gestul E. UDREA repetat de un personaj-cheie din dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, personaj-cheie în dosarul Gala Bute, pare că a încercat să apese cu degetul arătător pe nara dreaptă a nasului.

Gestul său poate fi interpretat ca un răspuns la gestul făcut de Elena Udrea luni în Parlament, dar și miercuri, având mâinile încătușate.

După cum se poate vedea în capturile video, Tudor Breazu caută cu privirea camerele de filmat, apoi pare că își atinge nasul cu degetul, având mâinile încătușate.

Elena Udrea, mesaj pentru o persoană dragă

Luni, deputatul Elena Udrea spunea că și-a atins ostentativ nasul cu degetul pentru a transmite mesajul "totul este în regulă" unei persoane "dragi".

"Văd că gestul meu din Parlament în care am dus mâna la nas a creat mare vâlvă şi s-a transformat în subiect de analiză semiotică. În realitate, e un semn pe care l-am făcut unei persoane dragi mie, căreia am vrut să-i transmit că 'totul e în regulă' ", scria Elena Udrea pe Facebook.

Deputatul confirmă astfel interpretările care spun că gestul Elenei Udrea nu a fost unul de ostilitate, la adresa unui rival, ci un mesaj dedicat unui apropiat.

Tudor Breazu, joi, la DNA

Tudor Breazu, administratorul moşiei de la Nana a Elenei Udrea, arestat preventiv în dosarul "Gala "Bute" a fost adus joi după-amiază la sediul Direcției Naționale Anticorupție pentru audieri.

Tudor Breazu este acuzat că ar fi intermediat mita de 50.000 de euro provenită de la administratorul unei societăţi comerciale care a primit contracte de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului condus de Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel