TVR, pe minus cu CM 2014 Brazilia. Cum a reușit televiziunea să o dea în bară, cu o audiență uriașă

TVR înregistrează pierderi cu CM 2014 Brazilia, deși meciurile îi aduc cifre mari de audiență, care sunt mult peste media postului public.

Potrivit unor surse din interior, TVR a vândut publicitate de 1 milion de euro, cu toate spațiile publicitare ocupate în timpul meciurilor și a cheltuit pe Cupa Mondială 4-5 milioane de euro.

VEZI ȘI: Parlamentul a decis soarta TVR. Ce se întâmplă cu Stelian Tănase

Se pare că șefii TVR au negociat prețul minutului la rating, care este de obicei foarte mic, în loc să negocieze pe eveniment, care a adus ratinguri uriașe.

Partida de fotbal dintre reprezentanta ţării gazdă a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 şi naţionala Croaţiei a adus Televiziunii Române poziţia de lider detaşat de audienţă, pe toate segmentele de public. Aproape 1.800.000 de fani ai fotbalului din România au urmărit primul meci, din grupa A, al Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, disputat pe Arena di Sao Paulo joi, 12 iunie şi finalizat cu reuşita brazilienilor.

Duminică, 22 iunie, s-au disputat partidele Nigeria – Bosnia (1-0), de la ora 1.00, Belgia – Rusia (1-0), de la 19.00 și Coreea – Algeria (2-4), de la ora 22.00. Cea mai mică cifră a fost de 438.000 de telespectatori și cea mai mare a fost 1.055.000 de telespectatori.

Până la acest moment al competiției, TVR a înregistrat rating-uri cuprinse între 1,5% și 9,7%.

Până la momentul publicării acestei știri, reprezentanții TVR nu au putut fi contactați pentru un punct de vedere oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel