it Țuțuianu - Neacșu, excluși din PSD. Claudiu Manda, adevăratele motive ale înlăturării celor doi | DCNews

Țuțuianu - Neacșu, excluși din PSD. Claudiu Manda, adevăratele motive ale înlăturării celor doi

Bianca Ştefan / 05 noi 2018 / 22:33 | Salveaza PDF Comentarii
Claudiu Manda
Descriere foto: Claudiu Manda

Senatorul PSD, Claudiu Manda, invitat la România TV, a vorbit despre motivele excluderii din PSD a lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu. 

Conform spuselor lui Claudiu Manda, Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au fost excluși din PSD din motive diferite. 

''Eu cred că sunt două motive diferite în ceea ce îi privește pe cei doi foști colegi ai noștri. În cazul domnului Țuțuianu, primul și cel mai important motiv este cel legat de declarațiile făcute de domnia sa, afirmații care nu ar trebui să reprezinte un lider, jignirile la adresa colegilor de partid și se punea problema că dacă rămânem în partid cu domnul Țuțuianu, însemna că validam un astfel de comportament. Cred că a fost un gest al colegilor de a se delimita de un astfel de limbaj și de etichete.

În ceea ce îl privește pe domnul Neacșu, am înțeles că ar fi încercat să aibă un dialog cu colegi parlamentari dacă nu ar fi împotriviți să  intre într-o construcție dacă au o relație mai bună sau mai rea cu președintele organizației județene. Ne punem întrebarea de ce era nevoie de o asemenea discuție cu alți colegi parlamentari. Domnia sa a respins, a spus că trebuie să vină deputatul să ne spună cum a fost discuția.

Toți trebuie să înțelegem că așa funcționează lucrurile într-o democrație. Majoritatea decide. '', a spus Claudiu Manda, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Vezi și: Excluderi din PSD. Pieleanu: Dragnea nu va putea fi schimbat dacă...


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24