Țuțuianu, noi înregistrări BOMBĂ

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a fost înregistrat pe ascuns în timpul unei ședințe PSD în teritoriu. Alți membri puternici din PSD au fost luați la țintă.

Noi înregistrări cu Adrian Țuțuianu, din spatele ușilor închise, au fost prezentate cu puțin timp în urmă la România Tv.

"Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce și vă spun că i-am spus cam așa, că pe vremea comuniștilor era un dicton: Fie prostul cât de prost, mintea vine după post. I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au senitmentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deștepți. A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții. ", spunea Adrian Țuțuianu în ședința PSD din teritoriu.

Adrian Țuțuianu a mai spus, făcând referire la Paul Stănescu: ”Noi ăștia trei (n.r. semnatarii scrisorii anti-Dragnea) am avut cel mai mare curaj și am venit să creăm un bulgăre de zăpadă. Paul Stănescu a spus cam așa, în stilul lui, mai cu armetica: băi aștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți, dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru", a mai spus Țuțuianu.

„Am semnat trei, pentru că ăștia trei am avut cel mai mult curaj și-am venit să facem și un bulgăre de zăpadă, adică să vină după aia să susțină mai mulți. Au zis unii că noi vrem să pierdem puterea. Să știți că putere, am și am spus-o acolo, puterea nu se pierde că pleacă vreun parlamentar PSD.(...)”, a mai declarat Țuțuianu în cadrul ședinței.

Adrian Țuțuianu susține că sunt trunchiate

Adrian Țuțuianu a declarat că înregistările au fost trunchiate."Sunt înregistrări trunchiate din mai multe discuţii avute cu primarii PSD în care am explicat de ce am semnat scrisoarea. Sunt fragmente din patru întâlniri. Le spuneam colocvial lucrurile pe care le spuneam şi în scrisoare", a spus social-democratul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel