EXCLUSIV  Turismul în Delta Dunării, afectat de criza COVID-19. Ţibuleac, AVERTISMENT: ULTIMA care-și va reveni

Cătălin Țibuleac, președintele AMDTDD, a tras un semnal de alarmă cu privire la industria turismului şi a afirmat că în Delta Dunării mulţi operatori sunt în prag de insolvenţă. 

"Am spus şi o repet, industria ospitalităţii este prima care a fost lovită de criză şi va fi ultima care îşi va reveni. Pentru industrie, putem discuta de o revenire a ceea ce înseamnă turism undeva între trei şi cinci ani, o perioadă foarte mare. Dacă lucrurile stau în continuare aşa, adică tratăm turismul la 'şi altele' sau fără să ţinem cont de specificul unei zone, nu avem şanse. În Delta Dunării, sezonul începea în martie, cu pescuitul sportiv. Iar pescarii sportivi, care ştiu să respecte resursa vie a Deltei, nu făceau decât să aducă plus valoare zonei. 

Hotelurile nu au fost închise niciodată, nu s-a interzis funcţionarea lor prin vreo ordonanţă militară. Lucrurile puteau fi aranjate în aşa fel încât cei care sunt închişi în casă să aibă parte de acea ieşire din casă, acea relaxare, şi să dăm şi o gură de oxigen industriei ospitalităţii. În acest moment, Delta Dunării este pregătită de oaspeţi, dar multe locaţii sunt în prag de insolvenţă.", a declarat Cătălin Ţibuleac în exclusivitate pentru DCNEWS.  

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel