Țuțuianu, despre excluderea din PSD: Dacă cineva intenționează, o să aștept

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu a declarat, astăzi, că își asumă tot ce a declarat în cadrul ședințelor în care a fost înregistrat pe ascuns, cu privire la colegii săi din PSD. Mai mult, social-democratul a spus și ce va face dacă cineva intenționează să îl dea afară.

"Ce am spus, nu retractez pentru că sunt un tip vertical. În al doilea rând, eu ce spun, spun cu convingere și cu o anumită fermitate. În al treilea rând, sigur că am avut discuțiile acestea în partid și este regretabil faptul că avem câțiva pe acolo care au alte preocupări și au înregistrat niște discuții care au avut loc într-un cadru privat.

Eu sunt membru PSD de 20 de ani, nu m-am plimbat niciodată prin partide politice, sunt un om care a învățat și ceva carte și de regulă, când mă pronunț pe un subiect, mă pronunț în cunoștință de cauză, am avut rezultate și politice și administrative consitente. Sunt primul președinte din Dâmbovița care a câștigat al doilea mandat în ultimii 30 de ani, ceea ce arată că am muncit serios, că am fost printre oameni, că există apreiciere din partea alegătorilor și că am reușit să fac o echipă politică foarte solidă. Nu plec din Partidul Social Democrat. Dacă cineva intenționează să mă dea afară, o să aștept până când pot să revin", a declarat Adrian Țuțuianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel