Raport Greco. Toader, la Ora Guvernului: Confirm!

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a anunţat că va răspunde pozitiv la invitaţia PNL de a participa la "Ora Guvernului".

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a anunţat că va răspunde pozitiv invitaţiei primite din partea PNL de a participa, la Parlament, la întâlnirea denumită "Ora Guvernului".

"Mâine, 3.05.2018, la orele 12,00, la invitaţia PNL, voi participa la 'Ora Guvernului' pentru a răspunde la întrebările referitoare la Raportul Greco! În acest sens, pe data de 25.04.2018, la orele 13,01, am primit invitaţia, confirmând participarea în aceeaşi zi, la orele 17,07!", a scris Toader pe pagina sa de socializare. 

[citeste si]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat pe 11 aprilie că liberalii au decis să îl convoace pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la dezbaterea 'Ora Guvernului', la Senat, în contextul raportului Grupului statelor împotriva corupţiei al Consiliului Europei. GRECO se declara profund îngrijorat de anumite aspecte ale Legii privind statutul judecătorilor şi al procurorilor, ale Legii privind organizarea sistemului judiciar şi ale Legii privind Consiliul Superior al Magistraturii adoptate recent de Parlamentul României, precum şi de proiectele de amendamente la legislaţia penală. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel