Trupul româncei ucisă în atentatul din Londra, repatriat astăzi

Andreea Cristea, româncă ucisă în atentatul din Londra
Andreea Cristea, româncă ucisă în atentatul din Londra

Trupul neînsuflețit al Andreei Cristea, românca de 31 de ani rănită grav în atentatul din Londra, care a murit apoi în spital, va fi repatriat astăzi. 

”La data de 9 mai, autorităţile britanice au comunicat Ambasadei României la Londra finalizarea procedurilor privind investigaţiile medicale şi posibilitatea repatrierii trupului neînsufleţit al cetăţeanului român, victimă a tragicului atentat terorist produs în data de 22 martie la Londra, pentru a fi înmormântată în România. Misiunea diplomatică a întreprins toate demersurile necesare repatrierii, care va avea loc în data de 11 mai. Toate costurile privind pregătirea trupului neînsufleţit şi transportul până la Constanţa vor fi suportate de către Ambasada României la Londra, din fondurile special alocate în bugetul MAE pentru gestionarea situaţiilor de criză consulară”, precizează Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 13 mai, la Cimitirul Anadalchioi din Constanţa, în prezenţa familiei şi a celor apropiaţi.

Andreea Cristea a decedat pe 7 aprilie, la spital. Ea devenea astfel a cincea victimă a atacului din 22 martie, când Khalid Masood a intrat cu maşina în mulţimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un poliţist. În vârstă de 31 de ani, Andreea Cristea vizita Londra împreună cu logodnicul ei, Andrei Burnaz, în ziua atentatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel