Suferă TRUMP de obezitate MORBIDĂ? Ce zice Nancy Pelosi

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Nancy Pelosi a generat un val de surprindere, dar și de grijă, după ce Donald Trump a spus că ia medicamentul anti-malarie hidroxiclorochină pentru a ține la distanță coronavirusul.

Nancy Pelosi a generat un val de surprindere, dar și de grijă, după ce Donald Trump a spus că ia medicamentul anti-malarie hidroxiclorochină pentru a ține la distanță coronavirusul, conform The Guardian.

Propriul guvern al președintelui american a avertizat că medicamentul ar trebui administrat împotriva Covid-19 doar în spitale și medii de cercetare controlare din cauza efectelor secundare potențial fatale.

Obezitate morbidă

Președintele Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a comentat declarațiile președintelui american. „Este președintele nostru, iar eu nu aș vrea să ia medicamente care nu sunt aprobate de oamenii de știință, mai ales în grupa sa de vârstă și în... să spunem... grupa sa de greutate... obezitate morbidă spun ei", a explicat Pelosi.

Donald Trump are 73 de ani. La ultima sa verificare completă din februarie 2019, el a trecut de plafonul oficial după care cineva poate fi considerat obez, adică un Indice de Masă Corporală de 30,4.

Cu toate acestea, Trump ar trebui să aibă un IMC mai mare de 40 ca să poată fi încadrat în categoria „obezitate morbidă".

„Președintele minte în mod caracteristic”

Liderul Partidului Democrat din Senatul Statelor Unite, Chuck Schumer, a catalogat remarcile lui Trump legate de hidroxiclorochină drept „periculoase". „Poate nici măcar nu ia medicamentul fiindcă președintele minte despre lucruri în mod caracteristic", a spus Schumer. „Nu știu dacă ia sau nu. Știu că dacă zice că folosește, chiar dacă ia sau nu, este nesăbuit, nesăbuit, nesăbuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel