Trump se pregătește să îi dea LOVITURA de grație lui Biden. Ce va face pe gazonul din fața Casei Albe

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Preşedintele american Donald Trump a afirmat joi că intenţionează să ţină discursul de acceptare a nominalizării sale drept candidat al Partidului Republican la scrutinul din noiembrie de pe peluza Casei Albe, transmite Reuters, preluând publicaţia New York Post.

'Probabil îmi voi ţine discursul la Casa Albă pentru că e un loc grozav. E un loc care mă face să mă simt bine, face ţara să se simtă bine', a spus Trump într-un interviu, citat joi de New York Post. 'L-am putea face - ţine afară, pe una din peluze, avem diferite peluze, aşa încât îl putem ţine afară din punctul de vedere al virusului chinezesc', a adăugat el. Atât Partidul Republican, cât şi Partidul Democrat şi-au redus formatele tradiţionale ale convenţiilor pentru a ţine cont de recomandările de distanţare fizică în contextul pandemiei.

Trump a propus săptămâna trecută să accepte nominalizarea din partea republicanilor pentru alegerilor de la 3 noiembrie printr-un discurs de la Casa Albă, ceea ce i-a determinat pe democraţi de rang înalt să-l acuze că politizează reşedinţa istorică a preşedinţilor Statelor Unite. Şi unii congresmeni republicani au fost de părere că discursul de acceptare nu ar trebui ţinut la Casa Albă.

Puţin mai devreme, Trump lansase ideea de a-şi ţine discursul de la locul luptei istorice de la Gettysburg, Pennsylvania, din Războiul Civil american. Potrivit New York Post, Trump a spus că va vizita Gettysburg ulterior. Remarcând că peluza de la Casa Albă este vastă, Trump a spus pentru New York Post: 'Am putea avea un grup mare de persoane' cu ocazia discursului. Discursul lui Trump este prevăzut în ultima zi a Convenţiei republicane din 24-27 august.

Preşedintele a spus săptămâna trecută că presa va fi invitată la o 'noapte de nominalizare' la Charlotte, statul Carolina de Nord. Donald Trump este devansat în sondaje de prezumtivul său contracandidat, fostul vicepreşedinte democrat Joe Biden. Acesta îşi va rosti discursul de acceptare de la locuinţa sa din statul Delaware, nu la Milwakee, aşa cum era planul iniţial. Convenţia Partidului Democrat se va desfăşura între 17 şi 20 august, în cea mai mare parte în format virtual. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel