Trump: Mitt Romney secretar de stat, o variantă posibilă

romney
romney

Donald Trump îl dorește pe Mitt Romney secretar de stat, conform unor surse din presa americană citat de postul american NBC. Nominalizarea lui Romney vine după ce negocierile cu Giulani, fostul primar al New York-ului, precedenta variantă, par să nu avanseze. 

CNN a anunțat anterior că Romney va avea o întrevedere cu Donald Trump în acest weekend în care se va discuta despre strategiile viitorului Guvern american și despre o posibilă poziție în Cabinet. 

Managerul de campanie al lui Trump, Kellyane Conway a confirmat că echipa de tranziție lucrează pentru a stabili o întâlnire cu Romney,

Trump's campaign manager, Kellyanne Conway, confirmed that the transition team is "working on" setting up a meeting with Romney.

Sunt o mulțime de oameni capabili cu care Trump ar trebui să fie în rela'ii bune. Cred că domnul Romney este capabil să realizeze o mulțime de lucruri bune. Și va fi unul care va ocupa o funcție importantă, sunt sigur de asta. Trump va lua această decizie. ," a declarat Jeff Sessions, senator din partea statului Alabama. 

Romney este doar unul din oamenii pe care Trump îi are în vedere pentru funcția de secretar de stat, alături de Rudy Giuliani, John Bolton-fostul ambasador american la ONU și Guvernatorul Carolinei de Sud, Nikki Haley. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel