Trump i-a răspuns dur lui Obama: Un președinte „grosolan de incompetent”

Președintele american Donald Trump i-a răspuns predecesorului său, Barack Obama, după criticile aduse Administrației sale pentru gestionarea coronavirusului, numindu-l pe fostul lider „grosolan de incompetent" cât a fost președinte.

Președintele american Donald Trump i-a răspuns predecesorului său, Barack Obama, după criticile aduse Administrației sale pentru gestionarea coronavirusului, numindu-l pe fostul lider „grosolan de incompetent" cât a fost președinte, conform The Guardian.

Nu se întâmplă des în Statele Unite ca un președinte să-și mustre succesorul, însă Obama a făcut acest lucru într-un discurs online pentru absolvenții de universitate și de liceu, chiar dacă nu a dat nume în spusele sale.

„Mai mult decât orice, această pandemie a reușit să pună capăt complet și în sfârșit ideii că cei care conduc știu ce fac. Mulți dintre ei nici nu se prefac că sunt responsabili", a spus Obama, în timp ce se adresa absolvenților liceelor și universităților istoric pentru oamenii de culoare, sâmbătă.

Răspunsul orgolios al președintelui

Ca răspuns, Trump a spus că nu a văzut comentariile lui Obama, dar a adăugat: „Unite, el a fost un președinte incompetent, doar asta pot spune. Grosolan de incompetent".

Donald Trump a fost criticat la nivel larg din cauza gestionării Administrației sale a pandemiei Covid-19, care a ucis 90.000 de americani. Trump a insistat că Statele Unite fac progrese uriașe împotriva virusului și a încurajat statele să-și redeschidă economiile, în ciuda avertizărilor din partea experților de sănătate publică care explică de ce ar însemna mai multe morți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel