Trump dă o LOVITURĂ TOTALĂ ''organizaţiei criminale'' Antifa și fanilor stângii radicale

Donald Trump
Donald Trump

Preşedintele în exerciţiu al SUA, Donald Trump, a decretat miercuri interzicerea accesului în SUA pentru cetăţenii străini care au legătură cu Antifa, o mişcare de activişti care se proclamă ''anti-fascişti'' şi pe care administraţia preşedintelui republican a descris-o drept o organizaţie criminală, relatează agenţia EFE. 

Rapoarte credibile sugerează că mişcarea cunoscută sub numele de Antifa este responsabilă, direct sau indirect, de unele delicte în comunităţile noastre şi a exploatat tragedii pentru a promova o agendă radicală, stângistă, anarhistă şi adesea violentă, motivează Trump decizia sa.

El menţionează incidente petrecute începând din anul 2017, în care indivizi care s-au identificat drept simpatizanţi ai Antifa au atacat alţi manifestanţi, ziarişti, edificii publice şi poliţişti. Trump a dispus Departamentelor pentru Securitate Naţională, de Stat şi al Justiţiei să examineze includerea Antifa în rândul organizaţiilor teroriste şi desemnarea membrilor acestei mişcări drept membri ai unei organizaţii infracţionale.

Unul dintre obiectivele fundamentale ale guvernului nostru este să protejăm securitatea cetăţenilor noştri, scrie preşedintele republican într-un mesaj transmis şefilor acestor departamente, publicat marţi noaptea.

Pentru crearea unor comunităţi paşnice şi prospere, legea federală a imigraţiei prevede că beneficiile imigraţiei pot fi acordate numai acelor persoane care respectă legile aplicabile tuturor cetăţenilor Statelor Unite, mai notează Trump în acelaşi mesaj.

VEZI ȘI Donald Trump face praf ANTIFA și stânga radicală: Sunt susținuți de PROȘTI!

Decizia sa privind mişcarea Antifa survine în ziua în care Congresul de la Washington urmează să ratifice victoria democratului Joe Biden la alegerile prezidenţiale desfăşurate în noiembrie, pe care Trump refuză în continuare să o recunoască. Republicanii sunt de asemenea pe cale să piardă controlul Senatului în urma scrutinului din statul Georgia, arată Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel