Trump, anunț relaxare măsuri. Decizia finală, în mâna guvernatorilor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele american Donald Trump ar dezvălui în această noapte instrucțiuni de relaxare a distanțării sociale.

Președintele american Donald Trump ar dezvălui în această noapte instrucțiuni de relaxare a distanțării sociale, chiar dacă guvernatorii, legiuitorii și afaceriștii lansează semnale de alarmă despre acest lucru, conform CNN.

Instrucțiunile, menite să pună pe șine planul lui Trump de a reporni economia, nu vor fi obligatorii, iar ultimul cuvânt va fi al guvernatorilor statelor. Dintre aceștia, mulți au extins deja starea de urgență până în mai.

Trump vrea totul la normal

Cu toate acestea, Trump este nerăbdător ca America sa să se reîntoarcă la normal, așa că oferă măcar baza legală a redeschiderii, în ciuda semnalelor de alarmă trase asupra capacității prea mici de testare.

Președintele plănuiește să îi informeze pe guvernatorii celor 50 de state americane într-o teleconferință, care a început la 22, ora României. Declarațiile publice vor avea loc vineri dimineața, la 01, ora României.

Prezentând pe scurt noile recomandări, Trump a spus că națiunea „a trecut de vârful de cazuri noi" și că este gata de un nou set de instrucțiuni federale despre cum să se redeschidă anumite părți ale țării. El a recunoscut că unele state s-ar putea deschide mai repede decât altele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel