EXCLUSIV  Trei ZODII au un avantaj uriaș în următorii 20 de ani! Succes peste succes

Foto Pexels
Foto Pexels

Evenimentul astrologic al anului 2020 a fost Marea Conjuncție Jupiter - Saturn în semnul Vărsător, care a avut loc pe 21 decembrie.

De ce Marea Conjuncție, așa cum a fost ea denumită, este importantă chiar și acum? Pentru că a fost și este responsabilă de setarea tendințelor pentru următorii 20 de ani. Jupiter este planeta viitorului, a expansiunii, creșterii, oportunităților, șanselor, dar și a dreptății și evoluției. Saturn este planeta limitelor, restricțiilor, constrângerilor, structurii, disciplinei, construcției, blocajelor, maturității.  

Următoarele cuvinte sunt cheie: informație, schimbare, surpriză, experiment, nou, joacă, încercare. Vin schimbări importante, atât la nivel individual, cât și la nivel mondial, demne de filmele și romanele SF. Schimbarea însă, uneori, nu va fi așa cum ne-am dori noi, iar multe planuri au fost și vor fi răsturnate. 

Dacă până acum oamenii au mai arătat rezistență față de online, inovație, inteligență artificială, automatizare, spiritualitate, în următorii ani ne vom grăbi în a trăi cu adevărat scenariile SF, potrivit astrologului DCNews, Daniela Simulescu.

Zodii avantajate vs. zodii încercate

Cei mai avantajați vor fi cei cu marcaj de Vărsător, Gemeni și Balanță.

Cei cu marcaj de Taur, Leu, Scorpion și Vărsător vor resimți radical următorii 20 de ani. De ce? Pentru că le displace schimbarea și vor să dețină controlul. 

Pe 12 august a început tranzitul lui Mercur prin Fecioară

Tranzitul lui Mercur prin Fecioară a început pe 12 august și se va termina pe 30 august. „Este unul foarte scurt, dar și foarte productiv, exact așa cum îi place”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews. „Cu alte cuvinte, nu lăsa pentru septembrie ce poți face în august. Mai ales chestiunile ce țin de documente, achiziții sau muncă. Pe urmă, Mercur se va apropia de retrogradare și totul va fi îngreunat”, a explicat Daniela Simulescu.

19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată! Daniela Simulescu: Pe harta astrologică a României vor zgudui! 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a subliniat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel