Trei mașini, implicate într-un accident grav. Mai multe persoane rănite

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în județul Botoșani. Mai multe persoane au fost rănite în urma impactului dintre trei autovehicule.

Un accident soldat cu cinci victime, printre care şi un copil, a avut loc, marţi dimineaţă, la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Ion Pillat din municipiul Botoşani, pe fondul unei neacordări de prioritate.

Potrivit poliţiştilor de circulaţie aflaţi la faţa locului, şoferul unei autoutilitare, care circula pe strada Ion Pillat, a pătruns în intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu, lovind violent un autoturism care circula regulamentar pe drumul strada prioritară. Ulterior, autoturismul a fost proiectat într-un camion "Şcoala", care circula, de asemenea, pe strada Tudor Vladimirescu.

În urma impactului, şoferul vinovat de producerea accidentului, trei pasageri, printre care şi o fetiţă, din autoturism, dar şi instructorul auto aflat în camion au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanţe, de pompieri şi poliţie.

Vezi și: Braconaj. 10 arme și 133 de cartușe, toate deținute ilegal, confiscate de poliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel