Transportatorii, condiție pentru Guvern: Oprim transportul de tot

Transportatorii, care fac miting azi în fața Guvernului, pun o condiție pentru a nu opri de tot transportul.

Numărul transportatorilor care protestează miercuri în Piaţa Victoriei împotriva pirateriei a ajuns la aproape 300, la o oră de la începerea manifestaţiei.

Taxiuri, autocare şi autobuze din aproape toate judeţele au blocat miercuri cea mai mare parte din Piaţa Victoriei, într-un protest organizat de Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT).

Manifestanţii strigă "Jos evaziunea fiscală" şi "Jos pirateria" şi afişează mesaje precum: "Stop transportului ilegal", "Stop pirateriei", "Dorim doar eliminarea sintagmei 'în mod repetat' din Legea 38/2003".

Citește și: Conferința „Oportunități ale adopției medicamentelor biosimilare pentru sistemul de sănătate din România" - video

"Dacă la prima şedinţă de Guvern, de săptămâna viitoare, cererile noastre nu sunt pe ordinea de zi, oprim transportul de tot", a afirmat Florin Bocai, vicepreşedintele FORT.

La ora 11:00, o delegaţie a transportatorilor va intra la discuţii la Guvern.

Transportatorii sunt nemulţumiţi de întârzierea emiterii ordonanţelor de urgenţă promise de Guvern în domeniul transporturilor de pasageri. Potrivit FORT, în ultimele două săptămâni, ordonanţele de urgenţă sunt blocate pe "circuitul de avizare" din Guvern.

Citește și: Academia SRI, titluri de doctor retrase. Troncotă, profund afectat: Mă privește și pe mine. Manieră introdusă de Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel