Tramvai vs BMW, în Bucureşti - Video. Ce s-a întâmplat după şicanarea dintre vatman şi şofer

Un șofer și un vatman s-au șicanat în trafic, primul dintre aceștia blocând linia de tramvai, iar al doilea intrând cu vehiculul Societății de Transport București în autoturism.

În urma accidentului, șoferul a rămas fără permis și a fost amendat cu 2.230 de lei,iar vatmanul este cercetat disciplinar. Șicanele din trafic au fost filmate cu o cameră montată pe tramvaiul Societății de Transport București (STB). În imagini se vede cum șoferul unui autoturism de lux frânează brusc în fața tramvaiului și pornește din nou, iar în tot acest timp este claxonat de vatman. În cele din urmă, vatmanul acelerează și întră direct în bara din spate a mașinii.

 

Imaginile au apărut în mediul online

 

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare”, au precizat pentru Mediafax oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile. În paralel, superiorii vatmanului fac cercetări cu privire la comportamentul acestuia, urmând să ia măsurile ce se impun în acest caz.

VIDEO: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel