Traian Ogâgău, primarul care și-a umilit fiica pentru că era „neascultătoare”, a rămas fără mandat

Traian Ogâgău  Foto: Bistrițeanul
Traian Ogâgău Foto: Bistrițeanul

Primarul Traian Ogâgău nu mai este primar de mâine, anunță autoritățile.

Mandatul de primar al lui Traian Ogâgău nu mai este valabil de mâine, a hotărât Instituția Prefectului, potrivit Bistrițeanul.ro. Funcția de primar interimar al orașului bistrițean Sîngeroz-Băi va fi preluată de un alt liberal, cumnatul său.

„Se constată încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului de primar al orașului Sângeorz-Băi a domnului Ogâgău Traian, începând cu data de 03.07.2021 ca urmare a condamnării acestuia prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere și a pierderii unor drepturi electorale. Atribuțiile primarului vor fi exercitate de viceprimarul ales în condițiile legii”, se arată în documentul emis de Instituția Prefectului.

„Viceprimar Bota Cătălin și Pop Cristian, delegat din partea Consiliului Local. Cred că acest tandem poate duce mai departe ceea ce am început împreună, iar eu le voi sta la dispoziție cu orice sfat dacă voi fi solicitat”, a postat pe Facebook, Traian Ogâgău.

Știrea inițială

Primarul din Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, care și-a umilit fiica de 14 ani, a rămas fără mandat, a anunțat miercuri Prefectura Bistrița-Năsăud, scrie Mediafax. 

„Astăzi, 14 octombrie, a fost emis Ordinul de Prefect nr. 252 privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Traian Ogâgău înainte de expirarea duratei normale a mandatului. Acesta vine ca urmare a condamnării prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu suspendarea executării pedepsei”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița-Năsăud.

Viceprimarul orașului Sângeorz-Băi va prelua atribuțiile de primar. IPJ Bistrița-Năsăud anunța, la mijlocul lunii septembrie, că, în urma verificărilor efectuate de către polițiști, a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru rele tratamente aplicate minorului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Acesta vizează cazul primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, care și-ar fi pus fiica în vârstă de 14 ani să stea dezbrăcată cu mâinile la perete și să își ceară scuze pentru că nu este ascultătoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel