Traian Băsescu la Parchet. Codrin Ștefănescu: Condamnarea, o dorință populară. Ăsta este valul

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a comentat la DC News despre prezentarea lui Traian Băsescu la Parchet.

Întrebat dacă fostul președinte, Traian Băsescu, va fi condamnat de justiție ca exemplu pentru ca cei care vor veni la putere să nu mai repete greșelile acestuia, Codrin Ștefănescu a răspuns:

"Asta este o dorință populară în momentul acesta, ăsta este valul. Uite că acum, la sfârșitul mandatului, dl. Băsescu este chemat la Parchet, lumea întreabă: acest om a condus statul, țara, România după bunul plac, cu o camarilă care a făcut ce a dorit, dând ordine care au fost mai presus decât legea, nu e normal să plătească tocmai pentru a atrage atenția următorilor care vin în aceste funcții să nu mai facă așa ceva? Ăsta este un curent". 

Acesta a amintit de "Cartea neagră a regimului Băsescu", lansată în 2012, "sub egida lui Adrian Năstase, pentru că era liber pe vremea aceea și a Departamentului din Consiliul Național", dar în cele trei volume nu au fost cuprinse toate greșelile regimului Băsescu.

"Pe vremea aia, când am scris noi, nu știam nici 5% și asta a șocat regimul Băsescu, că suntem niște comuniști care batem câmpii în timp ce ei conduc țara bine, plătesc salariii și pensii. Acum aflăm că ce era cuprins în cele trei volume nu reprezintă nici măcar 5%. Chestia cu ANRP-ul, noi nu știam. Nu știam foarte multe lucruri legate de ANAF", a explicat Corin Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel