Traian Băsescu, despre ambasadorul Hans Klemm: Poate învaţă să nu se mai bage în toate

Fostul preşedinte Traian Băsescu consideră că ambasadorul american Hans Klemm trebuie să înveţe să nu se mai bage în toate deciziile politice.

"Dacă discutăm de ambasadorul SUA poate învaţă să nu se mai bage în toate deciziile politice. Că s-a dus să-l menţină pe Zgonea preşedinte al Camerei Deputaţilor şi politicul din România i-a arătat că nu e jupân în România. Poate fi partener, consultant, prieten al nostru, dar nu trebuie să-şi aroge dreptul de a se băga în deciziile politice ale instituţiilor politice din România", a declarat Traian Băsescu la România TV.

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, s-a întâlnit marți cu procurorul general al României, cu procurorul șef al DIICOT și procurorul șef adjunct al DNA, discuțiile referindu-se la continuarea colaborării în materia combaterii infracțiunilor transfrontaliere și a criminalității organizate, dar și la oferirea de sprijin în perfecționarea profesională a procurorilor români.

Traian Băsescu a subliniat că ambasadorul american trebuie să-şi menţină statutul de diplomat. "Cât e el de reprezentant SUA, dacă vrea să facă în România, ce nu a putut face în nicio altă ţară pe unde a fost în misiuni diplomatice, eu îi spun, aşa cum i-am spus şi într-o discuţie privată, că nu funcţionează", punctat fostul şef al statului.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel