Tragedie în Vrancea: Trei tineri au murit după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de un copac

Trei tineri cu vârste între 14 şi 19 ani au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu un copac, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

'În cursul nopţii (...), poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că în afara comunei Bogheşti, sat Plăcinţeni, un autoturism a intrat în coliziune cu un copac.

Poliţiştii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit faptul că autoturismul a părăsit partea carosibilă, a intrat în coliziune cu un copac apoi s-a răsturnat. Din nefericire, a rezultat decesul conducătorului auto, un tânăr de 19 ani şi a doi pasageri, o tânără de 14 ani, respectiv un tânăr de 18 ani', a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, o altă pasageră a fost preluată de ambulanţă, conştientă. Din primele date, conducătorul autoturismului ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina ar fi ieşit în afara carosabilului, rostogolindu-se de mai multe ori. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier, informează Agerpres.

Accident grav şi în urmă cu două zile

Un bărbat a decedat, în noaptea de miercuri spre joi, pe DN2 – E85, la Călimăneşti, în urma coliziunii dintre autoturismul pe care acesta îl conducea şi un autocar, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

„În cursul nopţii, ora 03,10, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunţaţi prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Naţional 2 E 85, sat Călimăneşti, a avut loc un accident rutier între un autocar şi un autoturism. În urma coliziunii, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 67 de ani, din municipiul Focşani, a decedat”, a precizat IPJ Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel