Tragedie în Vrancea, în urma unui accident de circulație

 Doi adulţi şi o fetiţă în vârstă de trei ani şi-au pierdut viaţa în urma unui accident rutier, după ce două maşini s-au ciocnit frontal pe DN2, în zona comunei vrâncene Garoafa.

Potrivit primelor cercetări efectuate de poliţişti, accidentul s-a produs în timpul unei depăşiri. Conducătorul autoturismului în care se aflau cei doi adulţi a efectuat o depăşire pe dreapta, pe lângă acostamentul carosabilului şoselei cu două benzi pe sens, dar, probabil urmare a unei denivelări, maşina a fost proiectată pe sensul opus al drumului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar şi în care se aflu patru persoane - soţ, soţie şi doi copii, a declarat pentru Agerpres  Bogdan Toader, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Potrivit acestuia, cei doi adulţi - soţi şi soţie - au fost scoşi morţi din maşină de echipa de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sosită la faţa locului, în timp ce ocupanţii celei de-a doua maşini - o familie cu doi copii, un băieţel de 9 ani şi o fetiţă de trei ani - au fost transportaţi la spital având răni grave.

Imediat după ce a fost preluată de un echipaj de ambulanţă, fetiţa a murit deşi medicii au depus toate eforturile pentru resurscitarea ei. Potrivit personalului medical al ambulanţei, fetiţa a murit din cauza traumatismului suferit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel