Toader, pe lista remanierii? Codrin Ștefănescu, răspuns

Toader, pe lista remanierii? Codrin Ștefănescu, răspuns
Toader, pe lista remanierii? Codrin Ștefănescu, răspuns

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a vorbit, luni, 17 septembrie, despre ministrul Justiției, Tudorel Toader.

„Domnul Toader a fost susținut de PSD-ALDE în tot ceea ce face. A avut sprijin. Și politic, și parlamentar, și în spațiul public. Dar sunt anumite chestiuni pe care nu le înțelegem. De exemplu, nu înțeleg cum i-a venit ideea pentru acest proiect (n.r. proiectul de hotărâre publicat pe site-ul Ministerului Justiției prin care se solicită suplimentarea schemei de personal a DNA cu peste 100 de posturi)", a spus Codrin Ștefănescu.

Întrebat, luni, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale, dacă este posibil ca numele ministrului Tudorel Toader să se afle pe lista remanierii, Codrin Ștefănescu a oferit următorul răspuns: „Nu mă gândesc, în momentul acesta, la așa ceva. Nici nu am stabilit încă când facem Cex-ul. Trebuie să îl facem cât mai repede".

„Electoratul nostru, cei care ne votează, cei care vor normalitate au făcut foarte multe valori cu acest proiect pus pe site-ul Ministerului Justiției. (...) Încă sunt mii de oameni care depun plângeri penale vizazi de abuzuri. Nu a făcut nimeni o evaluare exactă a acestei instituții (n.r. DNA). Toată lumea îl așteaptă pe noul șef să vină să facă o evaluare, să prezinte în spațiul public care este realitatea de acolo", a mai declarat Ștefănescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel