Toader, detalii despre întâlnirea cu Jurma şi Lazăr

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Tudorel Toader a oferit detalii legate de întâlnirea pe care a avut-o marţi cu procurorul şef interimar al DNA, Anca Jurma, și procurorul general, Augustin Lazăr.

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a oferit, într-o intervenţie la România TV,  detalii referitoare la întâlnirea care a avut loc astăzi cu procurorul-şef al DNA, Anca Jurma și cu procurorul general, Augustin Lazăr. 

"I-am invitat astăzi pe procurorul interimar de la DNA, pe procurorul general dar, să nu uităm, şi pe procurorul şef de la DIICOT. Mi s-a părut firesc să am această întrevedere cu toţi cei care conduc Ministerul Public pe de o parte şi structurile acestuia pe de altă parte. A fost o întâlnire de aproape două ore, pe care eu aş caracteriza-o ca fiind foarte bună, cu discuţii deschise, aplicate, identificate cauze, propuse măsuri chiar şi cu grafic de realizare a lor", a declarat Tudorel Toader la România TV. 

"Am propus următorul lucru şi am hotărât de comun acord ca în perioada imediat următoare, cele trei structuri, Ministerul Public, DNA, DIICOT,  să publice pe paginile lor de internet posturile vacante de execuţie sau conducere care sunt ocupate prin delegaţie, iar imediat să declanşăm procedurile legale pentru ocuparea respectivelor posturi vacante în condiţiile legii, iar dânşii au fost de acord, am apreciat această deschidere şi sper să o rezolvăm cât de repede", a mai declarat Tudorel Toader.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel