Țevi metalice, căzute pe doi copii din Costinești. Un copil de 6 ani a murit - UPDATE

Un accident grav s-a produs în Costinești. Mai multe țevi metalice au căzut peste doi copii.

UPDATE: "Astăzi, în jurul orei 17.20, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că doi minori ar fi răniți după ce s-ar fi accidentat în timp ce se jucau. 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre 2 minori, unul de 8 ani, iar celălalt de 11 ani. 

Din primele informații, cei doi s-ar fi jucat pe un câmp din apropierea locuințelor, unde erau depozitate mai multe țevi, iar la un moment dat acestea s-au mișcat, minorul de 8 ani fiind prins între ele. 

În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, copilul de 8 ani a decedat, în timp ce minorul de 11 ani a fost transportat la spital. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă", potrivit IPJ Constanța.

UPDATE: "Copilul inconștient a fost declarat decedat de către echipajul SAJ. Al doilea a fost transportat la UPU Constanța de către SMURD B Tuzla", potrivit ISU Constanța

Știrea inițială

Doi copii au fost răniți după ce peste ei au căzut mai multe țevi metalice. Cel puțin una dintre victime și-a pierdut conștiența. La fața locului se află mai multe echipaje de la Ambulanță, SMURD și pompieri.

Potrivit ISU Constanța, la fața locului intervin o autospecială de stingere și un echipaj SMURD de la Stația Tuzla.

Specialiștii acordă asistență medicală pentru doi copii de aproximativ șase ani. Din primele informații, un copil și-a pierdut conștiența, iar al doilea are dureri lombare.

"Statia Tuzla intervine cu 1 ASAS si 1 SMURD B in Costinești la asistență persoană, copii de aprox 6 ani pe care au cazut tevi metalice. Din primele informații, un copil este inconstient, iar al doilea este cu dureri lombare. La fața locului este si un echipaj SAJ cu medic", potrivit ISU Constanța.

Cei doi copii au fost răniți de mai multe țevi metalice. La finalul intervenției, anchetatorii vor stabili cum s-a produs accidentul, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel