Testul de naștere care va revoluționa lumea medicală românească

Un test rapid – care poate fi cumpărat de orice viitoare mămică – va revoluționa lumea medicală românească.

Este vorba despre PartoSure – un test care poate stabili timpul rămas până la naștere, dar și gradul de risc iminent pentru o naștere prematură. Viitoarele mămici pot afla în câteva minute, fără ajutorul medicului specialist, care este momentul în care vor da naștere unui copil. Ușor, sigur și rapid, testul PartoSure ajută viitoarele mămici să își pregătească din timp bebelușii pentru viață extrauterină.

“Grație inovațiilor medicale, gravidele din România pot beneficia în prezent de un test care poate elimina atât insecuritatea nașterii, cât și riscurile la care este predispus un bebeluș prematur. PartoSure este un test non invaziv, care nu necesită examen cu valve și poate fi utilizat atât de medicul specialist, cât și de pacientă, în intimitatea casei sale. Citirea testului se face în câteva minute, având o acuratețe de ~99%, fapt demonstrat de studiile clinice”, precizează Dr. Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrică-ginecologie.

De ce este util testul PartoSure

Este special creat pentru femeile gravide cu perioada sarcinii cuprinsă între 20 și 37 de săptămâni, care prezintă simptome sau semne, indicații sugestive de travaliu înainte de termen și care au membranele intacte. PartoSure este recomandat și gravidelor cu nașteri premature în antecedente, celor cu avort spotan în trimestrul al II-lea de sarcină în antecedente, cât și gravidelor expuse riscului de naștere prematură.

Mai mult de atât, testul PartoSure este recomandat în situații precum: contracții uterine dureroase, suferință fetală acută, infecție neonatală și/sau maternă, sarcină gemelară sau boli materne de tipul HTA indusă de sarcină, diabet zaharat sau obezitate, inclusiv gravidele cu un istoric medical de sarcină oprită în evoluție, copii cu greutate mică la naștere (sub 2500g) sau multiple avorturi la cerere.

Prețul unui test este de 260 lei și poate fi comandat de pe www.testdenastere.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel