Teodorovici, la atacul lui Predoiu. "Gândire de tristă amintire"

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, i-a răspuns prim-vicepreședintelui PDL, Cătălin Predoiu, după acuzații de minciună. 

"Gestul nejustificat și pripit al reprezentantului Opoziției denotă un gen de gândire și o practică de tristă amintire și demult uitate de noi. Abordarea actualului guvern al României este total diferită de ceea ce colegii domnului Predoiu făceau acum câțiva ani, atunci când fondurile europene reprezentau doar o pepinieră pentru grupări din jurului partidului pe care acesta îl reprezintă și nu ceea ce semnifică acest domeniu azi, un motor de creștere a economiei țării noastre, un element de dezvoltare a României. Astăzi, banii europeni sunt orientați într-un mod transparent către proiecte ai căror beneficiari sunt românii și nu membrii de partid. Astfel, documentul la care dânsul face referire va fi publicat în Monitorul Oficial pentru publicare. Îl informăm pe domnul Predoiu că acesta este momentul de la care se numară cele 30 de zile pe care beneficiarii le au la dispoziție (15 zile pentru consultare și 15 zile pentru depunere de proiecte).

VEZI și: Cătălin Predoiu îl taxează pe Victor Ponta pentru o gafă a MFE 

Ghidul a fost pe site în timpul conferinței de astăzi și se află și acum. Tot astăzi, site-ul MFE a fost supus unor lucrări tehnice, o serie de actualizări survenite ca urmare a încorporării paginilor web ale Autorităţilor de Management pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POS DRU) şi pentru Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice (POS CCE) în site-ul Ministerului Fondurilor Europene", a spus ministrul Fondurilor Europene. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel