Cătălin Predoiu îl taxează pe Victor Ponta pentru o gafă a MFE

"Mă întreb, oare ne-am întors cumva în timp, în epoca stalinistă?"... 

... scrie liderul PDL, Cătălin Predoiu, pe blogul său. Vicele PDL îl acuză pe premierul Victor Ponta de minciună și spune că "a demonstrat încă o dată că habar nu are să guverneze și că pentru el totul se reduce la imagine și minciuni pe bandă rulantă".

Cătălin Predoiu scrie că  "Împreună cu Rovana Plumb, ministrul Muncii și Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene, Ponta a anunțat cu surle și trâmbițe lansarea unui program de 200 de milioane de euro din fonduri europene în domeniul economiei sociale (POSDRU 6.1), care ar avea drept scop crearea de noi locuri de muncă. Totodată, cu toți jurnaliștii prezenți la fața locului, domnii Ponta, Teodorovici și doamna Plumb au făcut și un apel către cei interesați să consulte Ghidul Solicitantului, publicat pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene, pentru a putea accesa astfel de proiecte.

Doar că ghidul a fost urcat pe site doar o oră, atât timp cât Ponta a fost prezent la eveniment. În prezent, ghidul a dispărul fără nicio explicație. Situația seamănă izbitor cu cea creată în Republica Moldova când după plecarea lui Victor Ponta a fost lichidat șantierul organizat pentru un gazoduct". 

(w670)

"Mă întreb, oare ne-am întors cumva în timp, în epoca stalinistă?", scrie Cătălin Predoiu în loc de concluzie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel