Tatăl lui Ionuț, Valentin Anghel, săltat de polițiști

Tatăl lui Ionuț Anghel, Valentin Anghel, a fost săltat de polițiști, după ce a agitat un grup de protestari, printre care se numărau și cei anti-eutanasie. 

Valentin Anghel a mers la locul protestului și a început să filmeze. Protestatarii au chemat poliția după ce Valentin Anghel ar fi lovit un câine cu stăpăn. Tatăl lui Ionuț spune că a vrut doar să îndepărteze câinele care-l lătra și că s-a întors spre el, nu l-a lovit. Cu toate acestea, el a primit un avertisment de la polițiști și spune că i s-a spus să nu se întoarcă la fața locului. Motivul este legal. Dacă se întorcea și era apelat iar 112 din cauza acestuia, el primea amendă. 

Pe grupurile de Facebook continuă deja de doi ani acuzațiile dure dintre susținătorii familiei Anghel și iubitorii de animale. Luni, în centrul Capitalei, tatăl băiatului ucis, Valentin Anghel, a fost luat de pus de polițiști, după un incident cu un grup de bucureșteni care protestau împotriva lui Sorin Oprescu. Printre mesajele protestarilor se numărau și cele împotriva uciderii câinilor maidanezi. Prezența lui Valentin Anghel a încins spiritele. 

"A lovit un chow-chow cu stăpân"

"Am asistat la o scenă desprinsă dintr-un film horror. Un bărbat a lovit cu violență un caine chow-chow cu stăpân, motiv pentru care a fost chemată poliția. Chiar când a venit poliția, acest bărbat a atacat un alt bărbat venit la protest. Ulterior, am aflat ca bărbatul era Valentin Anghel", a povestit un martor ocular, scrie WowBiz

"M-am întors către el. Nu l-am lovit, am vrut să-l îndepărtez"

Pe de altă parte, Valentin Anghel spune, pentru publicația citată: "Am primit sute de amenințări și atacuri dupa ce s-a votat Legea lui Ionuț, așa că am mers la fața locului să-i filmez cu telefonul mobil pe acești oameni. La un moment dat, un bărbat a încercat să-mi smulgă telefonul, iar eu am încercat să-l recuperez. Apoi a apărut politia și m-a îndepartat de la fața locului. Am primit un avertisment și am fost sfătuit să nu ma mai întorc acolo. În mijlocul confruntării, un caine a început sa lătre la mine și m-am întors către el. Nu l-am lovit, am vrut doar să-l indepartez. Telefonul l-am recuperat". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel