Tarom, anunț de ultimă oră după atentatul de la Bruxelles

Compania aeriană de stat Tarom a anulat şi cursele de joi pe ruta Bucureşti-Bruxelles, după ce autorităţile belgiene au anunţat că Aeroportul din Bruxelles va rămâne închis pentru a treia zi la rând, după atentatele teroriste de marţi dimineaţă, soldate cu peste 30 de morţi, au declarat miercuri, pentru News.ro, reprezentanţi ai companiei aeriene.

Pasagerii care au cumpărate bilete pe zborurile operate de compania aeriană pe ruta Bucureşti - Bruxelles vor fi acceptaţi, fără costuri suplimentare, pe zborurile Tarom spre şi dinspre Amsterdam, Paris, Londra, Frankfurt şi Munchen. Măsura s-a aplicat deja marţi şi miercuri.

După producerea atentatelor din Belgia, Tarom a anulat sau redirecţionat zborurile către Bruxelles. Până la atentatele de marţi, compania opera zilnic, în mod obişnuit, două curse dus-întors pe ruta Bucureşti-Bruxelles.

Miercuri, operatorul aerian a instalat, temporar, un punct de lucru în Terminalul 2 din aeroportul Schipol Amsterdam, în fata liniei 12-13 de check–in. Totodată, pune la dispoziţia pasagerilor din străinătate numerele de telefon ale reprezentanţilor Tarom de la Bruxelles şi Amsterdam, pentru situaţii de urgenţă.

Tarom se află în legătură permanentă cu Celula de Criză a Ministerului Afacerilor Externe al României (MAE) şi cu reprezentanţii ambasadelor României la Haga şi în Belgia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel