Tăriceanu - Teodorovici, scandal. Prim-ministrul Dăncilă reacționează

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă intervine în conflictul dintre liderul ALDE Călin Popescu-Tăriceanu și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, cu privire la Ordonanța 114.

Cred că nu trebuie să ne grăbim și să venim cu anumite concluzii pe care le luăm cum considerăm. Eu cred că este important să dăm dovadă de flexibilitate, totul este perfectibil, inclusiv o lege, dar eu am cerut tuturor miniștrilor ca pe Ordonanța 114 să vină cu argumente justificate pentru a schimba anumite lucruri. După ce am toate aceste argumente, după ce văd ceea ce stă la baza modificărilor care sunt cerute, atunci voi lua o decizie pentru că eu cred că această decizie să se plieze pe realitate și nu pe considerentele unei persoane. Cred că săptămâna aceasta voi avea discuții despre toate aceste aspecte. Până nu am discuții cu fiecare ministru în parte pe lucruri foarte bine argumentate, nu voi lua o decizie.

S-ar putea să nu facem schimbare sau s-ar putea să fie o decizie în care să schimbăm, pentru că lucrurile trebuie să se plieze pe ceea ce este real și pe ceea ce poate ajuta. Este foarte important să analizăm fiecare aspect în parte și eu cred că ceea ce a făcut Guvernul României, de a solicitate argumente fiecărui ministru, este un lucru corect și normal", a declarat Viorica Dăncilă. 

Ce a declarat Tăriceanu despre afirmațiile lui Teodorovici privind OUG 114

"Îi dau un sfat domnului Teodorovici, să își țină părerile pentru el în ceea ce privește Ministerul Energiei, pentru că nu cunoaște cum funcționează. Nu cred că are suficiente date ca să știe cum funcționează Ministerul Energiei, care este condus de un liberal," a spus astăzi Călin Popescu Tăriceanu.

Vezi și: Teodorovici, REPLICĂ după ce a fost atacat de Tăriceanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel