Tăriceanu îl atacă pe Iohannis: Folosește sistemul pentru distrugerea adversarilor

Călin Popescu-Tăriceanu a spus că președintele Klaus Iohannis folosește DNA în mod activ și direct.

"În momentul în care spune că DNA este o instituție care funcționează foarte bine, că procurorul șef al DNA este o persoană care face o treabă extraordinară, îi dă imbolduri publice să continue pe același drum, în loc să recunoască problema. (...) Ar trebui să spună că avem o problemă, că s-au întâmplat lucruri grave. Din păcate, este ceea ce se întâmplă în România. Nu a pus președintele sistemul pe picioare, însă îl folosește pentru distrugerea adversarilor politici", a zis liderul ALDE la Antena 3.

Președintele ar trebui să fie un factor neutru și de echilibru, a mai zis Călin Popescu Tăriceanu, adăugând că "ieșirile publice, modul în care acesta se adresează adversarilor politici îl fac să se devoaleze".

[citeste si]

"Nu are abilitatea lui Băsescu. Suntem în același model politic în care jucăm de foarte multă vreme. Până când această Constituție nu va fi revizuită în așa fel încât să nu mai existe centre de putere paralele și suprapuse, aceste lupte nu vor înceta să existe și permanent vom avea conflicte politice care ne vor măcina energiile", a mai zis Tăriceanu, informează Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel