Tânăr arestat după ce şi-a bătut mama. A încălcat ordinul de restricţie

Un tânăr din Vâlcea a fost arestat după ce a încălcat un ordin de restricţie şi şi-a atacat mama. 

Polițiștii au fost sesizați marți de către o femeie de 59 de ani, din comuna Diculești, că a fost bătută de către fiul ei. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că sesizarea se confirmă. Fiul femeii, un tânăr de 19 de ani, a recunoscut că în urma unui conflict spontan și-a bătut mama.

Ordinul de protecţie, emis luni 

Polițiștii vâlceni au informat, miercuri, că luni fusese emis pe numele fiului femeii un ordin de protecție provizoriu, deoarece și atunci acesta și-a lovit mama. Ordinul a fost prelungit de către Judecătoria Bălcești, tânărul fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de mama sa și de locuința acesteia.

VEZI ŞI Ordin de protecţie provizoriu. Când NU poate fi acordat de poliţişti

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii au întocmit și un dosar penal pentru violență în familie. Marți, tânărul de 19 ani a fost reținut pe 24 de ore pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și violare de domiciliu.

Tânărul a fost încarcerat la Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar miercuri va fi prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri legale, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel