Sute de cetățeni japonezi și americani, EVACUAȚI din Wuhan

Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels

Sute de cetățeni japonezi și americani au fost evacuați din Wuhan, locul în care a fost depistat noul tip de coronavirus, relatează The Guardian.

Un avion care transportat 206 japonezi din Wuhan a ajuns miercuri dimineață în Tokyo. Oficialii au informat că patru pasageri au fost transportați la spital pentru că tușeau și aveau febră.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Yoshihide Suga, a declarat că până acum nu a fost confirmat niciun caz de coronavirus.

Oficialii din Statele Unite au anunțat de asemenea că un avion cu 200 de americani, inclusiv angajați în cadrul consulatului american, a plecat miercuri dimineață din Wuhan.

"Aceștia vor fi analizați și monitorizați cu atenția pentru a le proteja starea de sănătate, cât și pentru siguranța și sănătatea celorlalți americani", a informat purtătoarea de cuvânt a Departamentului de Stat american Morgan Ortagus.

Comisia Națională de Sănătate din China a anunțat miercuri dimineață că 132 persoane au decedat în urma epidemiei cu noul coronavirus, iar alte 1.459 de cazuri au fost confirmate, astfel că numărul total a ajuns la 5.974.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel