Suspectul acuzat de uciderea româncei la Florența, arestat

Un italian în vârstă de 55 de ani, care a mărturisit că a ucis-o pe românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat, vineri dimineața, de poliţia din Florenţa, relatează Corriere Fiorentino 1.  Anchetatorii au găsit în locuinţă bandă adezivă "identică" celei utilizate la comiterea crimei, scrie ziarul.

Autopsia a stabilit că românca Andreea Cristina Zamfir, în vârstă de 26 de ani, a murit din cauza unei hemoragii interne care a fost provocată de actele de tortură la care a fost supusă.

Poliţia îl suspectează pe Viti, care locuieşte pe via Locchi, lângă spitalul din Careggi, că este criminalul în serie care a asasinat-o pe prostituata româncă, dependentă de droguri, torturată şi crucificată.

Riccardo Viti a fost condus la sediul poliţiei, unde a mărturisit crima. "Fac acest lucru din răzbunare", le-ar fi spus el poliţiştilor care-l interogau, potrivit publicaţiei.

Poliţia şi Carabinieri au percheziţionat casa în care suspectul locuieşte împreună cu părinţii şi au găsit bandă adezivă "identică" celei care a fost folosită pentru imobilizarea victimei. Partenera acestuia lucrează la spitalul din Careggi, pecizează ziarul.

Potrivit publicaţiei, în prezent se efectuează verificări privind corespondenţa cu probe de ADN colectate de către Carabinieri în cazuri similare în care victimele au supravieţuit. Ei ar fi ajuns la identificarea bărbatului arestat, pe baza descrierilor furnizate de către femei pe care acesta le-ar fi violat în ultimii ani.

Citește și: Întâia poză cu femeia crucificată în Italia-FOTO

"După trei zile de căutări, am capturat bestia", a declarat chestorul Micillo pentru Corriere Fiorentino, adăugând că bărbatul arestat este "cu siguranţă vinovat de uciderea Andreei Cristina Zamfir". "Acum încercăm să facem legătura cu alte violuri", a spus oficialul, mulţumind poliţiei şi carabinierilor.

Furgonul alb, despre care vorbesc toate prostituatele în declaraţii - este un Fiat Doblò, proprietatea tatălui suspectului.

După uciderea româncei, poliţia a audiat o serie de prostituate. Ele nu au denunţat violenţe, dar aproape toate afirmă că un client le-a cerut să îi ofere un "joc erotic" asemănător celui care a condus la moartea româncei, la Ugnano. De asemenea, ele îşi amintesc în mod clar furgonul, un element-cheie în cadrul anchetei, care a devenit apoi o pistă către arestarea presupusului asasin, mai scrie Corriere Fiorentino.

Românca în vârstă de 26 de ani torturată şi ucisă în oraşul italian Florenţa va fi înmormântată în sudul Italiei, după cum a cerut familia acesteia, care beneficiază de asistenţa ambasadei României, potrivit agenţiei ANSA.

Citește și: Româncă, ucisă și crucificată în Italia. "Este un MONSTRU"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel