Suspecții de crimă în cazul tinerilor carbonizați în Mehedinți, reținuți

Cei doi tinerii găsiţi carbonizaţi într-o mașină pe raza județului  Mehedinţi au fost ucişi pentru droguri. În acest caz, poliția a reținut șase tineri din Motru, care  și-au  recunoscut fapta.

Anchetatorii au pornit ancheta de la ideea că între suspecţi şi victime a avut loc o reglare de conturi, în urma unei tranzacţii cu etnobotanice.

 Potrivit unor surse judiciare, suspecţii s-ar fi întâlnit cu victimele într-un bar din Motru. S-au luat la ceartă din cauza unei tranzacţii eşuate cu etnobotanice şi până la crimă a fost doar un pas. I-au ucis în bătaie pe cei doi, au incendiat maşina şi au încercat apoi să o arunce într-un lac, însă autovehiculul s-a oprit într-un dâmb unde a ars în întregime.

 Printre cei şase suspecţi se află doi minori de 17 ani, dar şi o fată de 22 de ani. Aceasta din urmă este cercetată pentru complicitate la crimă, în timp ce ceilalţi 5, inclusiv minorii, sunt acuzaţi de omor cu premeditare.

 Tinerii au primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar astăzi vor merge la locul faptei pentru a face reconstituirea dublei crime. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi ar putea sta cel puţin 25 de ani după gratii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel