Surpriză la raft FOTO: ”Mă mănâncă degetele de nervi”. Pui colorați, vânduți ca ”naturali”

Surprize la raft pentru cumpărătorii români doritori de produse naturale, care, de fapt, sunt numai vopsite pentru a ”da bine” la etichetă!

Cum se pot înșela cei care cumpără produse afișate ca fiind naturale, curate etc., putem afla dintr-o postare virală pe facebook, în care o utilizatoare arată diferența între ceea ce a cumpărat și ceea ce urma să pună în farfurie:

Mă mănâncă degetele de nervi, nu pot să nu scriu. Azi am râs isteric. De ce? Pentru că unii umblă cu cioara vopsită sau... puiul vopsit, cum vreți să spuneți. Și încă pe bani buni, pe banii proștilor ca mine.
Eu împăcată că mănânc sănătos, mă duc și cumpăr (un pui - n.r.). Dau 40 lei pe el cu gândul că na, scrie că e crescut natural și că: ”are chiar culoarea puiului de altădată, crescut ca la curte”. De dimineață pun o pulpă la saramură pentru 2 ore (o cană cu apă și 2 lingurițe de sare, nimic altceva). Când să-l scot ca să-l gătesc, surprizaaa! ???? Puiul s-a decolorat. Nu mai este “galben ca cel de curte”, ci în pete ca dalmatianul.
Ei și mă întreb cum li se permite acestor impostori să mintă cu atâta nonșalanță????” este postarea care însoțește cele două fotografii ale puiului ”crescut natural”.

FOTO

Pui vopsit

Reacțiile internauților nu s-au lăsat așteptate, cineva scriind la comentarii că ”Merită o reclamație la Protecția consumatorului!”, iar un alt user scrie ”Doar cei care vând puiul sunt fericiți (nu știu până când ne tot fură sub diverse forme)!”, pentru ca cineva să remarce: ”Voi ați crezut că puii ăștia sunt crescuți altfel. Nu mai fiți naivi.”

Citește și:

Cele mai bune diete în 2019. Slăbești 40 kg

Friptură de porc în sos de usturoi, reţeta cu care nu dai greş

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel