Friptură de porc în sos de usturoi, reţeta cu care nu dai greş

Loredana Brumă / 21 Martie 2019 / 22:05 Salveaza PDF Comentarii
Friptură
Descriere foto: Friptură

Friptură de porc în sos de usturoi. Vă prezentăm o reţetă de friptură care îi va încânta pe cei dragi. Nu ai cum să dai greş. 

Ingrediente: Aveţi nevoie de un kilogram de carne de porc, 4 căţei de usturoi, 2-3 linguri de ulei, sare, piper, busuioc, rozmarin. 

Friptură de porc în sos de usturoi. Mod de preparare

 

Feliaţi carnea, apoi, ca să fie mai fragedă o puteţi bate puţin. Ungeţi tava cu ulei, aşezaţi feliile de carne, puneţi sare, piper, busuioc, rozmarin.

Într-un bol pisaţi usturoiul, adăugaţi sare şi îl amestecaţi ca la maioneză până când obţineţi o pastă albă. Turnați cam 100-150ml de apă în această compoziție, astfel încât să obţineţi un sos. Puneţi totul peste carne. 

Tava se lasă la cuptor timp de două ore. Acoperiţi tava cu o folie de aluminiu timp de 40 de minute. 

Poftă bună!


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.82