SURPRIZĂ de la cei mai bogaţi oameni ai planetei. Te așteptai la așa ceva?!

Un grup de 83 de milionari a făcut, luni, un apel, în plină criză.

83 de milionari au făcut, luni, un apel pentru taxarea suplimentară, „imediată” şi „cu caracter permanent”, a celor mai bogaţi oameni ai planetei, astfel încât aceştia să contribuie la relansarea de după criza generată de pandemie, transmite AFP.

În această scrisoare, publicată înainte de reuniunea miniştrilor de Finanţe din G20 şi a summitul european extraordinar dedicat relansării UE, se face un apel către guverne 'să crească taxele pentru oamenii ca noi. Imediat, substanţial şi în mod permanent'.

'Nu noi suntem cei care au grijă de cei bolnavi aflaţi la terapie intensivă. Nu noi suntem cei care conduc salvările care aduc bolnavii la spitale. Nu noi suntem cei care aprovizionează rafturile magazinelor sau livrează mâncare din uşă în uşă... Dar noi avem bani, mulţi bani. Bani de care este o nevoie disperată acum şi vom continua să avem nevoie în anii care vor veni, pentru a reveni din criză, al cărei impact va dura zeci de ani şi ar putea arunca o jumătate de miliard de persoane în sărăcie', se arată în scrisoarea acestui grup, intitulat Millionaires for Humanity, şi postată pe pagina de Internet cu acelaşi nume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel