Sulfina Barbu: Pretenţiile celor de la Mișcarea Populară sunt cam mari

Sulfina Barbu a declarat, sâmbătă seară, la Zlatna, la finalul Şcolii Politice de Vară a Femeilor Democrat-Liberale, că pretenţiile celor din Mişcarea Populară "sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă" aceştia, ea precizând că din Organizaţia de Femei a PDL nu au existat plecări spre Mişcarea Populară.

"Da, am discutat şi trebuie să recunoaştem lucrul acesta cu sinceritate. Atunci când s-a făcut analiza pe fiecare judeţ în parte a organizaţiei de femei fiecare reprezentantă a făcut o scurtă prezentare cine a plecat şi s-a alăturat Mişcării Populare. Deocamdată, şi nu este o aroganţă, este o intenţie de înregistrare a unui partid politic şi cred că pretenţiile dumnealor sunt cam mari pentru ceea ce reprezintă. Deci nu au structuri în teritoriu şi, din păcate, marea dezamăgire a noastră este că nu au realizat ceea ce au declarat iniţial, şi anume să atragă în Mişcarea Populară oameni care nu au mai făcut politică, să înfiinţeze un partid cu adevărat nou, pe principii noi, solide şi să reuşească să capaciteze din cei 50 la sută din cetăţenii României care nu merg la vot şi nu au mers după '90 decât probabil o dată sau de două ori la vot. Dacă ar fi reuşit lucrul acesta, era salutar", a afirmat Sulfina Barbu.

"Din păcate, au luat din PDL reprezentanţi în speranţa că vor forma structuri. Deocamdată PDL are structuri solide, are determinare de a face politică pentru cetăţeni, pentru că noi reprezentăm în Parlamentul României şi administraţia locală cetăţenii României care ne-au dat votul de încredere" a mai spus Sulfina Barbu.

 Întrebată dacă se aşteaptă ca înfiinţarea partidului Mişcarea Populară să influenţeze rezultatele PDL la următoarele alegeri, Sulfina Barbu a răspuns că speranţa sa este ca "toate formaţiunile de centru-dreapta să se unească împotriva adversarului comun USL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel