Suleyman, Românii au talent și Dinamo – Steaua se bat pe rating, vineri seara

Trei televiziuni sunt la concurență pentru audiență, vineri seara. La Kanal D se reia ultimul episod din Suleyman Magnificul, PRO Tv prezintă finala de la "Românii au talent", iar Digi Sport transmite derby-ul Dinamo Steaua.

Kanal D ;i-a modificat grila de program pentru vineri seara și a decis să reia, începând cu orele 20,00, ultimul episod din cel de-al doilea sezon al serialului Suleyman Magnificul. Potrivit paginademedia.ro, Suleyman Magnificul a făcut la ultima apariție din acest sezon o medie de 2,1 milioane de telespectatori la nivel național, dintre care 1,3 milioane de persoane au fost din mediul urban.

"Mii de romani au solicitat postului de televiziune Kanal D redifuzarea ultimului episod, din acest sezon, al serialului fenomen “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, astfel Kanal D a decis reluarea deznodamantului celui de-al doilea sezon al productiei", se arată într-un comunicat de presă al postului turcesc.

Ce noi personaje-cheie vor da peste cap povestea sultanului Suleyman Magnificul si a frumoasei Hurrem veti afla din toamna, la Kanal D, cand se va difuza cel de-al treilea sezon al serialului.

Tot vineri seara, liderul programelor de divertisment, PRO TV, va prezenta, de la orele 20,30,  finala de la "Românii au talent", unde cei 15 concurenți se vor lupta pentru cei 120.000 de euro oferiți de Cosmote.

Iar ca seara să fi plină, Digi Sport va transmite în direct, de la orele 21,00,  derby-ul Dinamo-Steaua, care, după cât se pare se va juca cu casa închisă pe Arena Națională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel