Suceava: Tânăr bătut și împușcat, în stare gravă la spital

politie
politie

Clipe de groază pentru un tânăr de 22 de ani din Suceava!

Incidentul sângeros s-a produs în apropierea unei staţii de taxi din oraş. Potrivit martorilor, tânărul a fost blocat de o maşină de teren din care au coborât patru agresori. Indivizii au început să-l bată cu sălbăticie, cu bâte şi topoare. Tânărul a încercat să fugă, dar a fost prins din urmă de cei patru bărbați care au continuat să-l lovească. Martorii susţin că victima a fost şi împuşcată cu un pistol cu bile de cauciuc, potrivit România TV.

Agresorii s-au oprit abia când au văzut că tânărul nu se mai poate ridica de la pământ. Colegii taximetristului au sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă care l-a transportat pe rănit la spital. Cei 4 agresori s-au predat la scurt timp la Politie, însă cu o altă variantă.

"La sediul Poliției municipiului Suceava s-au prezentat patru tineri din Suceava care au afirmat că ei sunt cei care l-au agresat pe tânărul de 22 de ani, întrucât au fost provocați de acesta", a declarat Anca Badale, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Tinerii au fost audiaţi de poliţişti toată noaptea. În funcţie de numărul zilelor de spitalizare ale victimei, poliţiştii vor stabili încadrarea faptei, mai scrie România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel