Strasbourg, atac. Corina Crețu, anunț îngrozitor: Se zbate între viață și moarte

atac Strasbourg
atac Strasbourg

Corina Crețu a făcut un anunț extrem de trist. În urma evenimentul tragic de la Strasbourg, un jurnalist se zbate între viață și moarte.

Corina Crețu a anunțat că un jurnalist, care aplicase și câștigase să lucreze în cadrul unui proiect de comunicare privind impactul fondurilor europene, a fost rănit grav în urma incidentului de la Strasbourg.

"Multumesc tuturor celor care mi-au transmis gandurile lor bune in urma tragicelor evenimente de la Strasbourg.

Tocmai am aflat cu mare tristete ca unul din cei grav raniti in urma atentatului de la Strasbourg este Antonio, un jurnalist care aplicase si castigase sa lucreze in cadrul unui proiect de comunicare privind impactul fondurilor europene in viata oamenilor, proiect finantat de DG Regio. Antonio se zbate intre viata si moarte (fiind impuscat in zona capului), iar eu si colegii mei din DG Regio suntem cu gandurile si rugaciunile noastre alaturi de el si familie", a spus Corina Crețu. 

Citește și Strasbourg, atac armat. Crin Antonescu: Este un atac împotriva noastră

Bilanțul atacului de la Strasbourg

În urma atacului armat de la Târgul de Crăciun din Strasbourg, trei persoane au decedat, cinci sunt rănite grav și alte opt sunt rănite ușor. Până în acest moment, atacatorul nu a fost încă prins. Potrivit mărturiilor unui taximetrist, ucigașul a fost rănit în urma unui schimb de focuri cu forțele de ordine.

Maria Grapini a declarat că ceea ce s-a întâmplat în centrul orașului a creat neliniște și în Parlamentul European. "Prima dezbatere o avem acum cu președintele Ciprului pentru că și acolo avem un subiect tensionat, dar parcă lumea nu mai e racordată la ce avem de făcut astăzi pentru că se gândește că mai avem de traversat două zile orașul, fiecare pe unde suntem cazați. Controalele pe șosele sunt intensificate, se ajunge greu oriunde, la aeroport s-au pus controale suplimentare. Vom vedea ce va fi astăzi pentru că lumea se va liniști când se va anunța că a fost prins acest atactor", a declarat Maria Grapini

Citește și Strasbourg, atac. Imagine virală după atentat

Mesajul președintelui Klaus Iohannis

Am aflat cu profundă indignare despre tragicul atac armat care a avut loc în seara zilei de 11 decembrie 2018 în centrul orașului Strasbourg, soldat cu pierderi de vieți omenești și răniți.

Doresc să transmit, în numele poporului român și al meu personal, condoleanțe familiilor îndoliate și însănătoșire grabnică celor răniți.", se arată în mesajul Președintelui României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel