Steve Bruce neagă că ar fi doar o marionetă a lui Mike Ashley, patronul lui Newcastle

Noul antrenor al echipei engleze de fotbal Newcastle United, Steve Bruce, a respins sugestiile unor fani că ar fi doar o marionetă a patronului Mike Ashley şi vrea o şansă corectă pentru a demonstra acest lucru, relatează Reuters.

Rafael Benitez, cu mare priză şi cu susţinere în rândul fanilor lui Newcastle, a părăsit clubul în iunie, nemulţumit că patronul nu împărtăşeşte viziunea sa privind dezvoltarea clubului.

Bruce, 58 ani, ultima oară la Sheffield Wednesday, a fost angajat în această lună şi mulţi fani l-au etichetat ca marioneta lui Mike Ashley, într-o perioadă agitată în care clubul este scos la vânzare.

Nu sunt omul nimănui. Nu sunt un 'yes man'. Am dinţi prea lungi pentru asta. Am auzit că se spune că sunt o marionetă, dar nu sunt comis-voiajorul lui Ashley sau altceva. Sunt propriul meu stăpân. Tot ce cer este să primesc o şansă. Oricine ar fi aici se va găsi în dificultate. Rafa a avut un sprijin fenomenal, incredibil din partea fanilor şi e greu de înlocuit. Dar lăsaţi-mă să încerc.

Benitez a preluat Newcastle în martie 2016, dar nu a reuşit să salveze clubul de la retrogradare. A promovat însă sezonul următor şi a menţinut echipa în Premier League în următoarele două sezoane, în pofida unor bugete modeste pentru achiziţia de jucători. 

Newcastle, care începe sezonul pe 11 august contra lui Arsenal, l-a transferat miercuri pe brazilianul Joelinton (Hoffenheim), pentru suma record de 40 milioane lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel