Ștefănescu ar putea fi despăgubit cu 5 milioane de euro. Vezi ce spune

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, ar putea fi expropriat de Primăria Capitalei în schimbul a aproximativ 5 miloane de euro, pentru un teren de peste 30.000 de metri pătrați, scrie

Consiliul General al Capitalei a decis, în ultima ședință - din 28 noiembrie, exproprierea mai multor imobile și terenuri, în scopul realizării proiectului „Penetrația Bulevardul Timișoara”.

Evaluatorii au decis că pentru realizarea lucrării este nevoie de exproprieri în valoare de 68.578.856 de lei, potrivit unui proiect aprobat de consilierii generali.

Printre cele 87 de proprietăți care urmează să fie expropriate se numără și cea deținută de Codrin Ștefănescu, cel care, alături de Corina Mihaela Mihai, este proprietar a 31.793 de metri pătrați de teren.

Proiectul de lărgire a Bulevardului Timișoara este necesar pentru „decongestionarea și fluidizarea traficului, precum și pentru realizarea unei ieșiri în Șoseaua de Centură a Municipiului București”, susțin consilierii generali.

Ce spune spune social-democratul

„Ce? Nu știu nimic. Unde? Nu spun că nu se poate. Declarația mea - chiar și politică dacă vreți - este: e normal să expropriezi dacă este un proiect util. Dar, să știe omul. Este terenul meu, dar nu știu nimic. Este puțin cinci milioane de euro”, a reacționat secretarul general adjunct al PSD, contactat de evz.ro.

Codrin Ștefănescu susține că a cumpărat respectivul teren în 2005 sau 2006, pentru a amenaja un târg pe el.

„Nu puteam construi, că sunt stâlpi de electricitate imenși acolo și legea nu te lasă să construiești. Am făcut adrese, dar îngroparea lor costa prea mult. Am cumpărat terenul și nu am putut construi nimic, dar eu cred că cei care expropriează ar trebui să vorbească și cu proprietarii”, a mai explicat social-democratul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel