Ştefan Radu, scos din lotul lui Lazio. Ce a cerut fotbalistul român

Ștefan radu, Lazio. foto: @SSLazioOfficialPage - FB
Ștefan radu, Lazio. foto: @SSLazioOfficialPage - FB

Ştefan Radu nu a fost inclus în lotul lui Lazio, fotbalistul român cerând lămurirea situației.

Ştefan Radu, care nu a fost inclus în lotul lui Lazio pentru noul sezon, a cerut să aibă o ultimă discuţie cu directorul sportiv al clubului din capitala Italiei, Igli Tare, scrie site-ul lazionews24.com.

Radu, unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Lazio, nu mai intră în planurile de viitor ale grupării romane şi nu a fost convocat ieri la primul antrenament al echipei, la Formello. El s-a prezentat oricum în cantonament, şi-a cerut din nou scuze şi a solicitat o ultimă discuţie cu directorul sportiv Tare, pentru a ajunge la o reconciliere.

Presa italiană a scris că Radu ar fi avut o discuţie aprinsă cu doi coechipieri, Wallace şi Bastos, pe care i-a acuzat că sunt prea puţin ataşaţi de Lazio. Situaţia a degenerat şi a ajuns în atenţia lui Tare, care a luat decizia să renunţe la fotbalistul român

Antrenamente, separat

Potrivit ziarului Il Messaggero, Lazio nu şi-a schimbat poziţia: Radu se va antrena împreună cu un preparator fizic în aşteptarea găsirii unei soluţii. După 11 ani şi jumătate la Lazio, fundaşului i-ar fi greu să rămână în Italia pentru a juca împotriva actualei sale echipe.

Pe reţelele de socializare s-au înmulţit protestele împotriva unei situaţii la care nimeni nu s-ar fi aşteptat. Suporterii vor lămuriri şi mai ales vor ca fundaşul să rămână la echipa biancoceleste fiindcă este văzut ca un exemplu de ataşament pentru tricoul acesteia.

Radu, care în octombrie va împlini 33 de ani, a disputat 348 de meciuri pentru laziali, cu care a câştigat de trei ori Cupa (ultima oară în acest an) şi de două ori Supercupa Italiei. Radu are contract cu Lazio până în 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel