Ștefan Bănică Junior invită femeile la concert de 8 martie

Ștefan Bănică Junior va susține pe 7 și 8 martie concertul ”Ce e dragostea?”, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Tipul spectacolului va fi diferit, deoarece se va desfășura unplugged, decorul fiind conceput pentru un cadru intim, cât mai apropiat de public.

Autor: Mădălina Iacob

Spectacolul se numște ”Ce e dragostea?” și reprezintă titlul celui mai recent single lansat de Ștefan Bănică, în colaborare cu Marius Moga, de pe albumul ”Altceva”. Artistul va interpreta, la Circ & Variete Globus București, cântece de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul anilor, într-o variantă acustică. Vor fi atât piese cunoscute, promovate la radio și TV, dar și cântece rămase pe albumele acestuia.

”<<Ce e dragostea?>> va fi un concert de suflet, dedicat în mod special doamnelor și domnișoarelor, pentru toate vârstele. De-a lungul anilor am compus foarte multe cântece de dragoste pentru albumele mele, iar concertele de pe 7 și 8 martie, de la Circ & Variete Globus, vor fi o ocazie potrivită pentru a le cânta în varianta unplugged, într-o manieră caldă, care lasă doar muzica să vorbească. Anul acesta se vor regăsi în concert, în varianta acustică, și cântece de dragoste de pe cel mai nou album al meu, <<Altceva>>”, spune artistul.

Concertul unplugged presupune o reinterpretare a pieselor cu care publicul este obișnuit, pentru că se folosesc doar instrumente acustice, ”în ideea de a crea un cadru cald, cu accent pe emoție, iar contactul cu publicul să fie direct, mai apropiat”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel