Starea de alertă, PRELUNGITĂ. Ce RESTRICŢII sunt de sărbători - DOCUMENT

Pandemie în România
Pandemie în România

CNSU a făcut publică hotărârea privind prelungirea stării de alertă în România. 

Hotărârea CNSU numărul 58, adoptată în ședința de astăzi, 10 decembrie și cele doua anexe ale respectivei Hotărâri, inclusiv lista actualizată cu statele și zonele de risc epidemiologic pot fi studiate aici.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a propus, joi, prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul României cu încă 30 de zile, începând din 14 decembrie, păstrând măsurile existente în prezent, la care se adaugă o reglementare referitoare la transportul pe cablu pe pârtiile de schi, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

"A fost evaluată situaţia epidemiologică, motiv pentru care propunerea este de prelungire a stării de alertă pe încă 30 de zile, păstrând măsurile existente actualmente, doar la acest moment, adăugând o singură măsură. Şi anume, organizarea şi desfăşurarea activităţilor operatorilor de transport pe cablu care deservesc pârtiile de schi se realizează în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri", a declarat Raed Arafat la finalul şedinţei CNSU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel